Комунальний заклад "Новолатівська середня загальноосвітня школа-загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів" Новолатівської сільської ради.
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Вчителю
Вчитель інфо

Меню сайту

Наша кнопка
Новоселівська СЗШ

ЗНО 2018

Випускнику-2018

Пропоную


Рекомендации
Головна » 2015 » Червень » 12 » Школа - побратим в гостях у новоселівців!
10:30
Школа - побратим в гостях у новоселівців!

Цьогоріч літній відпочинок повен сюрпризів та несподіванок. Для вихованців Новоселівського пришкільного табору з денним перебуванням « Веселка» взагалі він зітканий з нових зустрічей, знайомств і товаришувань.
    Ніби вчора дітки нашого табору побували на відкритті дитячого майданчика в Криворізькій СЗШ №4 , а вже 11 червня приймали гостей табору « Фортуна» ( Криворізька СЗШ №4) у себе вдома.
    На зустріч прибули директор Криворізької СЗШ №4  Новіков Максим Леонідович та головний спеціаліст управління  освіти і науки виконавчого комітету Криворізької міської ради Мотижинець Галина Миколаївна. Вони привезли із собою 36 вихованців табору « Фортуна». 
   Новоселівці підготували цілу програму розваг для гостей.   Знайомство почалося з флешмобу  «Соборна Україна» та парадом козацьких військ. Потім господарі табору провели гостей «козацькими стежками», на яких продемонстрували свої знання з історії козацтва, розповіли про створення Козацької республіки « Ольвія», потішили присутніх піснями та гуморесками.
   Здивували всіх своїми показовими виступами члени авіамодельного гуртка, керівником якого є Бахмацький В.М. Дворазовий чемпіон України Сорока Максим, чемпіонка області Сорока Вікторія і найменша учасниця команди Бахмацька Полінка розповіли про свої досягнення та продемонстрували запуски ракет різного класу. Видовище було вражаючим.
   Далі гостей провели « екологічною стежкою» до місцевого джерельця, що знаходиться під захистом  зеленого патруля « Зробимо Україну екологічно чистою» ( керівник Гайдай Н.Г.)
   Апофіозом зустрічі став козацький обід на лоні природи. Райський куточок зустрів дітей прохолодою,  пташиним співом . Козацький куліш та пироги міцно скріпили дружбу між вихованцями табору « Веселка» та « Фортуна».
  Криворізька  школа  - побратим  №4 була вдячна за теплу зустріч і радушний прийом вихованцям та керівникам Новоселівської СЗШ.
   Ця зустріч стала можлива за сприяння депутата Широківської районної ради Зубрія Д.О., голови Новолатівської сільської ради Зубрія О.О. та екологічної організації міста Кривого Рога « Добро довкілля».

 

Переглядів: 564 | Додав: Wadmar | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Освіта Області

Календар
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Сайт райво

Журнал "ДНІПРО"
Дніпро

Державні установи

Інформатика Online

Мої знання

Освітній портал

Важливі сайти
Банер

Банер

Банер

Банер

Банер

Міні чат

Статистика сайту

Makeuptor
@makeuptor



Copyright MyCorp © 2024
Естественные науки в каталоге сайтов Каталог MyList.com.ua Яндекс.Метрика
 

 Украинская Баннерная Сеть