Комунальний заклад "Новолатівська середня загальноосвітня школа-загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів" Новолатівської сільської ради.
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Вчителю
Вчитель інфо

Меню сайту

Наша кнопка
Новоселівська СЗШ

ЗНО 2018

Випускнику-2018

Пропоную


Рекомендации
Головна » 2011 » Березень » 5 » Поздоровлення зі святом
18:20
Поздоровлення зі святом

Вітаємо жінок та дівчат з святом 8-березня

Напередодні свята 8 березня в актовому залі школи відбувся святковий концерт, який підготували учні. Зі сцени лунали теплі слова на честь матусь, жінок педагогів та дівчаток. Насичена та цікава програма концерту була прийнята та оцінена бурхливими оплесками вдячних зрителів та запрошених гостей школи. Приємно було бачити радісні очі матерів та бабусь,які з вдячністю приймали поздоровлення своїх і не тільки дітей. Особливо цікавими були виступи молодших школярів, які приготували різноманітні за жанром номери. Безумовно найбурхливіші аплодисменти отримав учень 9 класу Мельник Сергій, який своєю грою на флейті зачарував усіх присутніх акомпанувала Сергію вчитель музичного виховання Удовіченко Юлія Віталіївна.
Переглядів: 1217 | Додав: Wadmar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 wikbar  
Надворі ще досить прохолодно,та в душу проситься теплий весняний подих,разом із ним приходить і найвеличніше свято Міжнародний Жіночий день. Цього дня,всі без винятку представниці прекрасної статі стають ще красивішими,їхні душі наповнюються теплотою та радістю. Ми,чоловіки, ладні виконати будь-яку забаганку наших красунь,даруємо їм квіти,говоримо найщиріші слова привітань,від душі радіємо їхнім посмішкам. Саме завдяки вам,палають сімейні вогнища,та на світ народжуються майбутні художники,поети,письменники,саме на ваші тендітні плечі лягають всі тяготи сімейного життя,і нема в світі такої жінки,яка б не могла освоїти чоловічу професію.
Цього дня навіть природа дарує нашим мамам ,бабусям,сестрам,подругам теплий,сонячний день,якось по-особливому щебечуть пташки,оживає все живе після зимової сплячки,тому,він і є одним і найособливіших .
Тож в цей величний і шанований всіма день,дозвольте від імені всієї чоловічої братії,поздоровити ВАС,шановні наші красуні зі святом ,
і побажати всім ВАМ душевного тепла,сімейного затишку,спокою у ваших душах,міцного здоров*я,гідної оплати вашої праці,визнання колег,пошани
керівництва.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Освіта Області

Календар
«  Березень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Сайт райво

Журнал "ДНІПРО"
Дніпро

Державні установи

Інформатика Online

Мої знання

Освітній портал

Важливі сайти
Банер

Банер

Банер

Банер

Банер

Міні чат

Статистика сайту

Makeuptor
@makeuptor



Copyright MyCorp © 2024
Естественные науки в каталоге сайтов Каталог MyList.com.ua Яндекс.Метрика
 

 Украинская Баннерная Сеть