Комунальний заклад "Новолатівська середня загальноосвітня школа-загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів" Новолатівської сільської ради.
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Вчителю
Вчитель інфо

Меню сайту

Наша кнопка
Новоселівська СЗШ

ЗНО 2018

Випускнику-2018

Пропоную


Рекомендации
Головна » 2011 » Лютий » 15 » День воїна-інтернаціоналіста
01:29
День воїна-інтернаціоналіста


Жива пам'ять

15 лютого в актовому залі школи відбулася зустріч учнів з воїнами-інтернаціоналістами Сорокою Миколою Сергійовичем, Ковиза Сергієм та Садохіном Леонідом Дмитровичем. Учні школи привітали гостей, поздоровили їх з святом та прослухали цікаві розповіді з первих уст про події, які відбувалися в  Угорщині, Чехословаччині та Афганістані.

 

Переглядів: 1609 | Додав: Wadmar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
1 wikbar  
Сергій Петрович Ковиза 18 річним юнаком був призваний на військову службу до лав тодішньої Радянської армії,через півроку служби потрапив в Афганістан. Перше ,що кинулось в очі молодому хлопцеві пекуче сонце,а згодом страшенна спека та постійна нестача води. Він бачив все і обстріли душманів і втрату бойових товаришів і сумнозвісний «чорний тюльпан»,який відвозив на далеку батьківщину цинкові гроби несучи батькам похоронки та загиблих дітей. Він побажав молоді ніколи не знати ,що таке війна,добре вчитися та бути гордістю своїх батьків.
Не менш захопливо слухали присутні, розповідь Миколи Сергійовича Сороки на долю якого теж припали бойові дії ,але вже в Чехословаччині. 25 серпня 1968 року він, сержант танкових військ,в складі свого підрозділу ,прибув на місце подій. Було пояснено ,що прибули на навчання.А потім за 24 години радянські війська повністю зайняли територію Чехословакії.І хоча ,як зазначив шановний Микола Сергійович,таких бойових дій,як в Афганістані тут не було ,під час покладання квітів до могили Невідомого Солдата,наші воїни були буквально посічені шквальним вогнем. Це було дуже і дуже страшно. В Чехословакії сержант Сорока пробув місяць,потім повернувся на батьківщину. Молоді побажав всього найкращого ,та щоб хлопці ніколи не носили звання учасника ліквідації гарячих точок.

2 Wadmar  
Дякую за корисну інформацію cool

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Освіта Області

Календар
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28

Сайт райво

Журнал "ДНІПРО"
Дніпро

Державні установи

Інформатика Online

Мої знання

Освітній портал

Важливі сайти
Банер

Банер

Банер

Банер

Банер

Міні чат

Статистика сайту

Makeuptor
@makeuptor



Copyright MyCorp © 2024
Естественные науки в каталоге сайтов Каталог MyList.com.ua Яндекс.Метрика
 

 Украинская Баннерная Сеть